Sign in to follow this  
dj-sweden

Riktigt nöjd med SMP behandling i Göteborg

Recommended Posts

Hej! Jag tänkte bidra med att berätta kort om min upplevelse. Jag träffade Sam i början av 2017, och insåg direkt att det kändes rätt. Jag har lite hår kvar och jag insåg ganska snabbt att detta är det bästa alternativet som finns. Men det är viktigt att ha rätt förväntningar. Ha inte förväntningar på att få håret tillbaka, då är du fel ute och bör avstå. Men du kan däremot ha förväntningar på att det kommer se bra ut. Och detta är det bästa alternativet som finns.

 

Dock så bleknade det väldigt mycket på min hud, och Sam sa att det är väldigt olika från hud till hud. Vi har gått något mörkare nu och nu efter 5:e behandlingen ser det mycket bra ut för mig. Det går i princip inte att se skillnad. Nu har det gått en månad sedan sista och jag är jätte nöjd. 

 

Sam som person är mycket proffsig och han bryr sig väldigt mycket. SMP branschen är en del av en bransch som tyvärr har lockat till sig några shady människor. Jag hade tur som valde HIS och Sam som första alternativ. Jag hade inte gått till någon annan än till Sam.

 

Och till er som är nervösa: det kommer gå bra och ni kommer bli nöjda tro mig. Ta med alvedon och ipren.

 

HIS i Göteborg rekommenderas!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this