Sign in to follow this  
esse

Kan inget annat än att tacka sam

Recommended Posts

Tänkte berätta om min behandling i Göteborg på hishair.

 

Om vi börjar med Sam som utförde behandlingen. Han är väldigt duktig och professionell han vet exakt vad han sysslar med. Och jag kan inte säga något annat än att jag är väldigt nöjd med behandlingen.

 

Sam rekommenderar vad han tycker ser bäst ut och vilken hårlinje och hur skarp eller svag den ska se ut, sen är det upp till var och en. Mitt råd är till alla som ska göra behandlingen följ sams rekommendationer om du vill att det ska se så naturligt ut som möjligt.

 

Hur som helst efter 3 år tog jag beslutet att äntligen utföra behandlingen som gjordes i tisdags. Kom dit tidigt jag och sam satte oss ner och snacka ett tag om allt möjligt medans jag fyllde i ett par papper.

 

Efter det påbörjade vi behandlingen. Sam börja med att rita ut den nya hårlinjen och rådgjorde med mig lite grann efter de körde vi igång. Gällande smärtan det känns en del ska inte ljuga o säga att det va smärtfritt från 1-10 så va de nog en 5-6 vissa ställen kändes mer än andra. Man vänjer sig känns inte lika mkt efter ett tag.

 

Tog pauser emellan nästan när ja kände för det bara o säga till sam och de va inga konstigheter. Det hela gick på 3 timmar tiden går väldigt fort då det är trevligt o snacka me sam vi snacka om allt möjligt.

 

Åkte hem med lite rodnad inget farligt har idag gått 4 dagar sen min första behandling och allt är i sin ordning rodnaden har försvunnit helt nu. Kommer posta ut bilder så ni får se.

 

Är det något du undrar över så hjälper jag gärna kan även ställa upp o möta upp någon ifall någon är nyfiken på att se hur det ser ut.

 

Tvekar du ? Gör inte de jag tvekade i 3 år kanske va de bra kanske dåligt men hade jag vetat att de skulle bli så här bra hade jag gjort detta för längesen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag hoppas att ni inte har något emot att jag har översatt din stor post i engelska och bokförs det till det gemensamma rummet .

Tack för att du tog dig tid att dela dina erfarenheter .

Med vänliga hälsningar

Ed

Its ok . But i Would like to uploads som pics But om having problems with that can u hel me out?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this