Sign in to follow this  
Nerdrum

Min behandling begynner på torsdag neste uke! Scary. Erfaringer med SAM?

Recommended Posts

Hei dere.

For ett par uker siden fant jeg ut at det var på tide og ta ett dypdykk ned i interweben! Og tilslutt fant jeg HISHAIRCLINIC i Gøteborg. Her i Norge er det INGEN som utfører det ennå.

Jeg er utrolig spent på hva resultatet blir. Jeg har en blandet følelse av å utføre behandlingen.. Men, har bestemt meg. Er det noen som har gjort behandlingen av SAM i Sverige? Jeg har forsøkt å sjekket ut youtube, men finner kun en svenske som har utført dette. Gjerne del litt erfaring med meg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heisan,

 

Kommer muligens til å opprette en diary etter hvert, men kjapt innom for å svare på spørsmål :)

 

Jeg utførte min første og andre behandling så sent som 3. og 10. februar, så jeg er nå nesten to uker etter andre behandling. Det vil si, jeg var innom Sam i november for å fikse arret etter en mislykket HT - og fant etter hvert ut at jeg ville fortsette med hele hodet etter at jeg så resultatet av arret. 

 

Og bare for å ha nevnt det; jeg er meget godt fornøyd hittil. Opplevde ikke noe press hos Sam, og han var veldig fokusert på at jeg skulle ha realistiske forventninger til dette. Hvis du vil ha langt hår så bør du gå andre steder, men hvis du vil ha en etterligning av buzz cut så har du kommet riktig sted.

 

Jeg er blond, og ønsket en (veldig) naturlig hårlinje, og fikk det hos Sam. Følte at han var vant med dette - og at han visste hvordan skandinanere stort sett ønsket det mest naturlig. De rette linjene som man ser eksempler på blir fort unaturlig, og jeg følte meg ganske trygg på at jeg skulle få det jeg ønsket i Gøteborg.

 

Jeg fant en god video av Colin hvis det funker å poste lenker. Her er Sam i aksjon (i glimt): *EDIT* man må visst ha fem innlegg for å poste lenker, men søk "Colin his hair" på YouTube.

 

Jeg sitter foreløpig igjen med en god opplevelse. Kan komme tilbake med mer innspill ved anledning. Bare spør hvis du lurer på noe :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest nerdrum

Tusen takk for svaret. Veldig godt å høre at det er flere nordmenn som har utført behandlingen:)

 

Jeg er veldig klar for behandlingen og har fått "timen" på torsdag neste uke.

 

Jeg er rimelig skallet og er vell på det som kalles norwood7. Hva er du?

 

Jeg er også mørkeblond på sidene og vurderer ganske mye på hvor "mørkt" jeg skal ha det.

 

Hva har dine venner sagt om ditt nye "hår"? Sa du i fra om at du skulle ha behandlingen påforhånd?

 

Hadde vært interessant og sett deg før jeg har operasjonen. Bor i Oslo eller?

Share this post


Link to post
Share on other sites

PART 2:
 
Jeg var veldig bekymret for hva folk ville si, men hittil har det gått overraskende greit. Jeg har hatt håret helt kort i lang tid, og forskjellen er ikke SÅ stor, men nå har jeg følelsen av å ha et hode med hår, mens  omgivelsene fortsatt ser meg som "nesten-skallet". Nye folk ser meg på en litt annen måte. Mer respekt og mer smil, føler jeg nesten. Familie og venner har sett litt ekstra de første gangene, men den eneste kommentaren så langt er "har du rakt deg". Og jeg har lenge hatt kort hår.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

PART 3:

 

Jeg har ikke fortalt noen om dette, men mamma vet at jeg skulle fikse på arret på denne måten. Hun har ikke kommentert hodet etterpå. Jeg vil helst ikke at noen får vite det heller:)
 
Fargen velger Sam på øyemål og fra erfaring, og traff veldig bra med meg. Jeg har også flere nyanser av blond på sidene, og han kalte meg en zebra, hehe. God stemning og resultatet ble bra.
 
Pigmentfarge er ganske individuelt. Viktig at du går lysere i stedet for mørkere første gang. Så justeres fargen den andre gangen. De første dagene virker det for mørkt, men gradvis kommer det seg. Jeg gikk ut blant folk på dag fire etter første dusj og barbering.
 
Jeg bor nok ikke i Oslo, nei. En flytur unna. 
 
Du er nok i gode hender. Sannsynligvis går det veldig bra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tusen takk for gode tilbakemeldinger, Hoppy :)

JA! Da er jeg ferdig med første behandlingen og er strålende fornøyd! Ingenting å være bekymret for i det hele tatt! Smerten var ingenting bortsett fra rundt tinningen..

Er foreløpig ekstremt fornøyd med hva SAM har gjort for meg. Han er virkelig en perfeksjonist med nålen sin! Men, ikke bare det.. Han lager utrolig bra "pigmenter". Alt hva jeg har sett på videoer og etc som gjør slike behandlinger overgår ikke hva denne mannen gjør. De fleste videoene jeg har sett har store pigmentflekker etter behandlingen. Hos meg ser det ut som skikkelig tynne og virkelige hår.

Kom hjem til kjæresten min etter en 2,5timers tur med bil (all rødheten var nesten borte) og hun fikk sjokk :) Hun var ca. helt inn til meg for å sjekke.. Hun sa "Man kan ikke se at dette ikke er virkelig hår"..

Eneste jeg skal tenke på til neste behandling (2uker) er om jeg er fornøyd med hårlinjen.

SAM anbefales på det sterkeste!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bare å glede seg til behandlingen.. Ingenting å stresse med når det gjelder smerte eller at SAM skal gjøre en dårlig jobb :)

Jeg skulle gjerne gitt ut noen bilder, men vet ikke hvordan.. Har du peil?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da er jeg ferdig med min 2 behandling hos SAM. Og nok en gang innfridde han min forventninger og mer enn det.

Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra både venner og familie. Og alle er svært overrasket over hvor bra det ble! Anbefaler SAM på det sterkeste da han er en perfeksjonist med nålen og ikke minst en hyggelig mann!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this