tompal

HIS Member
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tompal last won the day on January 4 2018

tompal had the most liked content!

About tompal

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/09/1986

Profile Information

 • Location
  stockholm
 • Have you had SMP?
  Yes

Recent Profile Visitors

736 profile views
 1. Fue + smp

  Tack, det tar sig! Har satt hela fronten/hårlinjen och fortsatt bakåt, så i stort sett hela skallen. Graften sitter tätare fram för att skapa en tydlig hårlinje (antar jag) å sen glesas dem ut bakåt. Jag upplever inte att huden där de nya håret sitter ser annorlunda ut mer än att hårstråna är lite tjockare. När jag har det rakat typ 0,5-1mm så smälter allt ihop bra med smp:n.
 2. Fue + smp

  Sorry för segt svar men nu har jag letat fram ett par bilder. Skickar pm.
 3. Fue + smp

  Ska leta fram å skicka så fort jag sitter vid datorn, kör via luren nu.
 4. Fue + smp

  Nja jag tycker att det var lite dåligt med information kring hur ärren kunde bli på donorområdet då jag sa att tanken med min ht var att köra snaggat. Jag tror dock att jag hade gjort fuen ändå.. man tar som sagt inte till sig det negativa så bra när väl bestämt sig ? Graftsen tog bra men dom är i lite olika riktning än mitt ”riktiga” hår men det verkar va rätt vanligt. Man ser tydligt vad som är fue å vad som är riktigt hår. Dock ger det bra effekt nu tillsammans med smp men jag tycker problemet är ärren på sidorna, syns inte på bilderna. Jag ska skicka bild på hur det ser ut. Kan man dölja ärren så tror jag som sagt att fue+smp kan bli riktigt grymt ?
 5. Fue + smp

  Jag gjorde den på Akademikliniken i sthlm. Dyrt men inte superbra resultat. Tror att jag var/är typ norwood 5 eller så. Kombon fue/ smp tror jag på. Dock ska man vara medveten om ärren som blir på donorområdet vid fue och det kan bli svårt att dölja om man ska vara rakad väldigt kort. Oavsett hur skicklig kliniken är som utför FUEn så blir det ju ärr.. Jag hoppas att mina ärr kommer att döljas med ytterligare en omgång smp.. iaf. till typ 90%. Jag var rätt dåligt påläst om FUE innan jag gjorde den och jag läste mest det jag ville läsa.. jag blev blind för allt negativt som skrevs om HT så tänk efter en extra gång innan du slår till.
 6. Fue + smp

  Hej, ny här men har som säkert många andra smugit omkring länge å läst alla olika inlägg om smp. Känner att även jag måste dela med mig lite Jag gjorde en fue för 2 år sen runt 3000 grafts lr va d heter. Var väl okej ett tag men det jag ville ha var den där jämnheten överallt, alltså inte bara tjockt hår på sidor å tunt uppe. Blablabla. Fick massa prickiga ärr överallt på sidorna etc. orkar inte skriva hela historian men kort å gott så är jag inte nöjd med fuen så jag började kolla alternativ. Smp - wow tänkte ja. Ser ju riktigt bra ut! Jag kontaktade Sam i Göteborg å bokade å har nu gjort 3 behandlingar. Om det inte bleks mer så känns min fue tillsammans med Smp faktiskt väldigt bra om man bortser från att ärren fortfarande stör mig ngn förbannat ? Hoppas kunna trolla bort dem lite till med en 4e omgång. Lägger upp lite bilder så får ni se. Fråga gärna om ni undrar nåt!