Nerdrum

HIS Member
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Nerdrum

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/30/1985

Profile Information

 • Location
  Norway
 • Have you had SMP?
  Considering it
 1. Da er jeg ferdig med min 2 behandling hos SAM. Og nok en gang innfridde han min forventninger og mer enn det. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra både venner og familie. Og alle er svært overrasket over hvor bra det ble! Anbefaler SAM på det sterkeste da han er en perfeksjonist med nålen og ikke minst en hyggelig mann!
 2. Bare å glede seg til behandlingen.. Ingenting å stresse med når det gjelder smerte eller at SAM skal gjøre en dårlig jobb Jeg skulle gjerne gitt ut noen bilder, men vet ikke hvordan.. Har du peil?
 3. Tusen takk for gode tilbakemeldinger, Hoppy JA! Da er jeg ferdig med første behandlingen og er strålende fornøyd! Ingenting å være bekymret for i det hele tatt! Smerten var ingenting bortsett fra rundt tinningen.. Er foreløpig ekstremt fornøyd med hva SAM har gjort for meg. Han er virkelig en perfeksjonist med nålen sin! Men, ikke bare det.. Han lager utrolig bra "pigmenter". Alt hva jeg har sett på videoer og etc som gjør slike behandlinger overgår ikke hva denne mannen gjør. De fleste videoene jeg har sett har store pigmentflekker etter behandlingen. Hos meg ser det ut som skikkelig tynne og virkelige hår. Kom hjem til kjæresten min etter en 2,5timers tur med bil (all rødheten var nesten borte) og hun fikk sjokk Hun var ca. helt inn til meg for å sjekke.. Hun sa "Man kan ikke se at dette ikke er virkelig hår".. Eneste jeg skal tenke på til neste behandling (2uker) er om jeg er fornøyd med hårlinjen. SAM anbefales på det sterkeste!
 4. Thanks mate. Hopefully i will be happy/satisfied with the result like him.
 5. Hei dere. For ett par uker siden fant jeg ut at det var på tide og ta ett dypdykk ned i interweben! Og tilslutt fant jeg HISHAIRCLINIC i Gøteborg. Her i Norge er det INGEN som utfører det ennå. Jeg er utrolig spent på hva resultatet blir. Jeg har en blandet følelse av å utføre behandlingen.. Men, har bestemt meg. Er det noen som har gjort behandlingen av SAM i Sverige? Jeg har forsøkt å sjekket ut youtube, men finner kun en svenske som har utført dette. Gjerne del litt erfaring med meg